Loading...


zero
Participa a l'ifest zero!

The young leaders interaction fest

L’iFest Zero serà una gran festa, un congrés per a joves amb ponències inspiradores, exposició dels prototips de les solucions dels reptes, espais de workshops, networking per als apassionats de la innovació i la tecnologia i l’activitat estrella, el Demo Day on els equips finalistes realitzaran la presentació final dels seus projectes i prototips per a competir amb la resta dels participants.

L’iFest Zero està obert a tots aquells joves i respectius centres educatius que vulguin venir a passar un dia diferent, un dia de disrupció i creativitat!


Meet inspiration

Ponències i diferents actuacions dels joves protagonistes de l’actualitat en innovació, disrupció per inspirar, mostrar casos i exemples, generar simpatia i “encomanar” les ganes de fer coses. Ciència, tecnologia, oportunitats, en un ambient creatiu, possibilista, emprenedor i obert.


Tech discovery workshops

Workshops tecnològics on es descobrirà la importància de les tecnologies exponencials de la mà dels seus protagonistes: empreses i experts que donen solucions als reptes més urgents del món.


Prototypes exhibition

Aparador dels prototips i una gran oportunitat perquè els joves i els centres puguin mostrar les seves demos i explicar tot el seu procés de maduració. Inversors voltaran per la zona!


Demo day

El gran moment on cada equip haurà de defensar el seu projecte en format Pitch a través de la presentació del seu prototips i així competir amb la resta dels participants. Per poder participar en aquesta activitat del Demo Day cal haver realitzat el programa formatiu iFest Countdown.

En els propers mesos us informarem amb el procés d’inscripció i bases de la convocatòria de la competició Demo Day


Adwards

Impactant entrega de premis! No només es premiarà als equips guanyadors de la resolució dels reptes sinó també als shakers, centres, i assistents a l’iFest Zero... No t’ho pots perdre.

En els propers mesos us informarem amb el procés d’inscripció i bases de la convocatòria de la competició Demo Day

I recorda,

DISRUPCIÓ + TECNOLOGIA + REPTES = TU POTS CANVIAR EL MÓN

Fins on tu vulguis volar!

Amb el suport de:

dime logo imagine logo

ACCEDEIX